Online webshop voor EPDM dakbedekking en toebehoren

Dakenmarkt.nl is een professionele bouwmarkt en online webwinkel voor particulieren en bedrijven die een goed en duurzaam dak willen maken. Wij leveren een compleet en gunstig geprijsd assortiment met EPDM dakbedekking, bitumen dakbedekking, vele soorten isolatie, dakafwerkingsmaterialen en daktoebehoren. Wij leveren uitsluitend professionele materialen voorzien van de benodigde keurmerken.

 

Ondersteuning en voorlichting voor een goed dak

Een goed dak is niet vanzelfsprekend, uit ervaring weten wij dat de meesten problemen niet komen door fouten vanuit het materiaal, maar juist de materiaalkeuze, ondeskundig advies, slecht ontwerp of slechte uitvoering de oorzaak zijn van de problemen. De medewerkers van Dakenmarkt.nl hebben tezamen meer dan 50 jaar ervaring binnen de dakenbranche als dakdekker en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Indien u twijfels heeft over een correcte werkwijze staan wij u graag met goed advies ter zijde.

 

Praktijkbegeleiding en cursussen

Onze jarenlange ervaring in het verwerken van dakmaterialen willen we graag met u delen door het geven van praktijk begeleiding en praktijk cursussen. Dakenmarkt kan u of uw personeel opleiden tot een volwaardige verwerker van diverse dakbedekkingen. Ook als doe-het-zelver kunt u bij ons terecht!

 

Dakdekker inhuren?

Een nieuw dak leggen is een ingrijpende klus. Zeker wanneer het een vervanging van het dak van een woning betreft en u het oude dak eerst moet verwijderen. Tevens kan het voorkomen dat u te maken krijgt met lastige details waarvoor u best even de ervaring en kennis van een een ervaren dakdekker kunt gebruiken. Voor alle gevallen waarvoor u een ervaren helpende hand kunt gebruiken kunt u via Dakenmarkt.nl ook een dakdekker inhuren. Het standaard tarief hiervoor bedraagt € 42.50 per uur exclusief btw en reiskosten.