Over Dakenmarkt

Dakenmarkt is een professionele bouwmarkt en online webwinkel voor particulieren en bedrijven die een goed en duurzaam dak willen maken. Wij leveren een compleet en gunstig geprijsd assortiment met EPDM dakbedekking, bitumen dakbedekking, vele soorten isolatie, dakrandafwerkingen, daktoebehoren en gereedschappen. Wij leveren uitsluitend professionele materialen voorzien van de benodigde keurmerken.

Ondersteuning en voorlichting voor een goed dak

Een goed resultaat is niet vanzelfsprekend als je zelf een dak maakt. Uit ervaring weten wij dat de meesten problemen niet komen door fouten vanuit het materiaal, maar juist door verkeerde materiaalkeuze, ondeskundig advies, slecht ontwerp of slechte uitvoering. De medewerkers van Dakenmarkt hebben gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring als dakdekker binnen de dakenbranche en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als je twijfels hebt over een juiste werkwijze, neem dan vooral contact met ons op. Wij voorzien je graag van goed advies.

Praktijkbegeleiding en cursussen

Onze jarenlange ervaring in het verwerken van dakmaterialen delen wij graag met je. Je kunt bij ons terecht voor praktijkbegeleiding en praktijkcursussen. Dakenmarkt kan jou of je personeel opleiden tot een volwaardige verwerker van diverse dakbedekkingen. Ook als doe-het-zelver kun je bij ons terecht!